Möt valberedningens förslag

Publicerad: 6 mars 2024

Tisdagen den 12 mars kl 18.30 är det dags för årsmöte i Gula Villan. Inför årsmötet har valberedningen tagit fram tre kandidater för nyval. Vi vill ge dig som medlem möjligheten att få en bild av dessa tre nya ansikten. Därför har vi bett Anna, Fabian och Viggo att kort presentera sig själva.

Fabian andark - styrelseledamot, nyval 2 år

Vem är Fabian och hur blev du bajare?

Fabian är en snart trettioårig man boendes vid Mariatorget som jobbar inom fintech. Mitt första riktiga Bajenminne är när jag som sjuåring såg Södertäljesonen Kennedy göra mål i guldmatchen 2001, sittandes hemma hos min moster i Bårsta i Södertälje. Mitt Bajenintresse tog fart när polare började bjuda med mig på fler och fler matcher under andra halvan av tonåren. Då blev jag toksåld på allt: kulturen, öppenheten och givetvis stämningen. 

Vad tror du att du främst kan bidra med i styrelsen?

Jag vill tro att jag kan bidra med en del tankar, förslag och strategi i ideologiska frågor, hjärta och glädje!

Viggo Rogestam - Styrelseledamot, nyval 2 år

Vem är Viggo och hur blev du bajare? 

Grabb på 21 bast, uppväxt på Lidingö (hata Lidingö Vikings) och student. Jag har varit bajare hela mitt liv då farsan indoktrinerat mig och mina bröder sen barnsben. Sporten intresserade dock inte mig de första åren av mitt liv trots att farsan tog med mig på fotbollen flertalet gånger. Men under mina tonår hände något och intresset började växa. Jag började gå mer och mer på fotbollen, skaffade sedan säsongskort och resten är historia. Nu andas jag Hammarby oavsett sport och försöker gå på allt jag kan oavsett om det är fotboll, bandy, hockey, handboll, hemma eller borta.

Vad tror du att du främst kan bidra med i styrelsen?

Jag har tidigare inom mitt yrkesliv jobbat med att förbereda och utföra evenemang av olika slag, detta har varit allt från mindre fester till större årsmöten och turneringar. Detta är något jag tror kan vara till stor nytta i styrelsens arbete med att arrangera evenemang och initiativ för våra medlemmar. Dessutom har jag som hängiven supporter och medlem en djup förståelse och passion för vår gemenskap och dess unika kultur, vilket jag hoppas kunna använda för att stärka banden inom föreningen och klubben i sin helhet. Jag är övertygad om att mitt engagemang och mina idéer kan bidra till att vi tillsammans i styrelsen arbetar mot nya mål och utmaningar med en stark gemensam vision för Bajen Fans framtid.

Forza Bajen!

Anna hallbom - suppleant, nyval 1 år

Vem är Anna och hur blev du bajare? 

Jag var en person som avancerade snabbt inom regionpolitiken och som blev yngsta att sitta i regionfullmäktige samt yngsta att kandidera till riksdagen. Efter min mandatperiod så avgick jag. Tanken av makt verkar styra alldeles för många människors intressen istället för ryggrad och uthållighet. Jag gick tillbaka till gräsrötterna! Annars så fyller jag 24 i juli, pluggar till bygglovshandläggare och spelar dator. 

Bajen har jag ärvt av farsan som befann sig ofta på Kocksgatan 24 på 90-talet med sin favorittränare Jan Plutten Persson.

Vad tror du att du främst kan bidra med i styrelsen? 

Med mig till BF har jag hur politiker- och makthavare tänker, hur vi kan arbeta med eller mot dem och var vi ska lägga vår energi mot förändring. Det är helt rätt att det är det vanliga folket som har makten, det enda vi behöver göra är att organisera oss!

 

Möt övriga i styrelsen här:

Klicka på respektive namn för att komma till intervjuer.

Marcus Beckford - Ordförande, omval 1 år 

Pontus Håkansson- Sekreterare, 1 år kvar på mandatperiod

Björn Jonsson- Kassör, omval 2 år 

Kalle Strandberg- Ledamot, omval 2 år

Tommy Wahlund- Ledamot, omval 2 år 

Josefine Staaf- Ledamot, 1 år kvar på mandatperiod 

Mikael Bjuremalm- Ledamot, 1 år kvar på mandatperiod

Tora Ede- Ledamot, 1 år kvar på mandatperiod 

Saga Börlin- Ledamot, 1 år kvar på mandatperiod

Martina Locatelli- Suppleant, omval 1 år

Sofia Karlsson Öhlin- Suppleant, omval 1 år

Hoppas vi ses på årsmötet!

Väl mött

Tillbaka