Bajen Fans supporterinitiativ firade i sommar 5 år. Under våra fem år har vi samlat in över 345 000 kr och därmed kunnat dela ut 292 säsongskort till ungdomar som inte har möjlighet att köpa själva. Utöver det har vi startat ett fotbollslag i Colombia tillsammans med Sebastian Bojassen och Saturnusstiftelsen som involverar nästan 100 barn och ungdomar, både killar och tjejer.

Nu vill vi ta nya steg och därför behöver vi dig!

Vi behöver bajare som vill vara med och stötta de sociala projekt som vi arbetar långsiktigt med. Under den kommande säsongen har vi stärkt vårt femår långa samarbetet med de två ideella föreningarna Mötesplats Vårberg och LOS Fruängen. Tillsammans med dem och Hammarby Fotboll kommer vi arbeta för att de som ingår i Grow Söderort ska få se Bajen men också växa som människor genom supporerträffar och andra initiativ.

Målet är att få in 60 000 kr.

Vill du stötta?
- Den som vill bidra gör det bäst genom att swisha valfri summa till 123 615 65 82, märk Grow Söderort. Du kan också ge en enskild gåva till Bankgironr 837-5313. OBS. Viktigt att du märker din inbetalning med Grow Söderort.

- De företagare som vill bidra gör detta genom att mejla grow@bajenfans.se för att få mer information. Vi önskar åtta företag som kan bidra med 5000 kr var.

Vill du nominera någon? 
Om du vill nominera någon – dig själv eller en vän – skickar du ett mejl till oss (grow@bajenfans.se) där du skriver din motivering samt uppger följande uppgifter: Fullständigt namn på den du nominerar, postadress, telefonnummer och mailadress till den nominerade. Om din nominering av dig själv eller din vän inte innehåller alla dessa fyra punkter + motivering så kommer din nominering tyvärr inte ses som fullvärdig.

Hur utses de som får säsongskort?
Bajen Fans kommer i samarbete Hammarby Fotboll välja ut de ungdomar som tilldelas säsongskort bland de nomineringar som kommit in. Hur många säsongskort som kommer delas ut beror på hur mycket pengar som kampanjen drar in.

Supporterträff för dem som tilldelas säsongskort.
Förutom ett säsongskort till kortsideklacken kommer de utvalda ungdomarna att bli inbjudna till en särskild träff som anordnas av Bajen Fans i samarbete med Hammarby Fotboll. Förhoppningen är denna träff ska fungera som ett växthus för kommande supportrar, en mötesplats där de kan träffas och utvecklas som individer. För att du ska få ditt säsongskort krävs det att du närvarar vid supporterträffarna.

Viktiga datum.
22 december påbörjas insamlingen till Grow Söderort.
28 februari avslutas insamlingen och möjligheten att nominera.
4 mars presenteras de som blivit tilldelade säsongskort.
Datum för supporterträffen återkommer vi med.

Har du frågor?
Den som har frågor är varmt välkommen att kontakta Kalle som är kampanjansvarig och ansvarig för Bajen Fans sociala arbete. Du kan göra detta genom mejl (grow@bajenfans.se) eller genom att prata med honom när du ser honom på en match eller vid en Bajenaktivitet.