Vad innebär egentligen ett medlemskap i Bajen Fans?

Du blir en del av Sveriges största och stoltaste supporterförening.

I dagens läge där många av våra sektioner kämpar så väl sportsligt som ekonomiskt är det av yttersta vikt att ha en stor och aktiv supporterförening. Vissa sponsorer är inte intresserade av att sponsra ett idrottslag som ligger dåligt till sportsligt då dessa generellt tappar publik och därigenom sjunker företagets exponering.

När vi har en stor supporterförening som trots dåliga sportsliga resultat är störst i Sverige och fortfarande expanderar visar vi att det är värt att investera pengar i våra sektioner.

Genom höga medlemsnummer fungerar vi som en oberoende stark röst mot förbund och minoritetsägare i våra sektioner. En organisations röst som har över 6 000 medlemmar väger tungt på både ett aktivt och föreningspolitiskt plan och kan påverka motparter att inte ta felaktiga beslut som inverkar negativt på våra sektioner.

Ett medlemskap innebär även ekonomiska fördelar. Läs mer under medlemsförmåner nedan.

Ett medlemskap innebär även att du tillser att Bajen har support till våra spelare även på bortaplan. Under förra året hade vi Sveriges högsta bortasnitt i fotbollen trots att vi spelar i andradivisionen. Vi hade inte en enda inställd buss under hela året. Detta är ett imponerande facit och grunden till detta har lagts i och med Bajen Fans starka organisation och att bortaresorna subventioneras. I år har det planerats bussar till alla bortamatcher i fotbollen samt ett antal till utvalda arrangemang i andra sporter. Genom ditt medlemskap tillser du att detta kan fortsätta.

 

Medlemsförmåner

10 % Rabatt på Sneakersnstuff, vid webbköp ange “bajenfans” som rabattkod. I butiken räcker det med att visa medlemskortet vid köp. www.sneakersnstuff.com

Bajen Fans subventionerar bortaresor till våra medlemmar. Det skiljer vanligtvis minst 100 kr. Du har därmed tjänat in din medlemsavgift redan vid din andra bortaresa. 

2000:- för ett årskort (ord pris 2750:-) vid uppvisande av Bajen Fans medlemskort.
Telefon: 08-918030 | info@gullmarsgym.se

1. Sommarkort på Rosa Skrot 1 juni – 1 september ord pris 1099 kr, ditt pris 999 kr.
2. Månadskort på Rosa Skrot ord 499 kr/mån, ditt pris 449 kr/mån med bindningstid 12 månader.

Vill du ta del av erbjudandet så plockar du med dig medlemskort och susar ner med träningsväskan till Torkel Knutssonsgatan 41.