Marcus Beckford saknas på bilden

Foto: Anna Enhagen

Summering av årsmötet 2019

Publicerad: 6 februari 2019

Igår genomförde vi vårt årsmöte i ett fullsatt Gula Villan. En i stort sett helt ny styrelse tar över rodret i Bajen Fans efter att valberedningens förslag klubbades igenom. Vi vill tacka för förtroendet och samtidigt rikta ett stort tack till den avgående styrelsen!

Även den nyvalda valberedningen är i stort sett helt ny då den gamla, med undantag för Zeta Enochsson, valde att inte ställa upp för omval. Nya i valberedningen blir istället Alexander Rickmer samt den tidigare styrelseledamoten Lucas Andersson. Tillsammans med Zeta har de ett brett nätverk inom Bajenkretsar.

Verksamhets- och revisionsberättelse för 2018 har skickats ut till alla medlemmar via e-mejl. Dessa godkändes av årsmötet och styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Efter mötet presenterade vi vår nya hemsida som har tagits fram i samarbete med EVRY. Hemsidan fick ett bra mottagande, där framförallt mobilläget fick fina lovord. Gå gärna in på hemsidan och dela med dig av din feedback till pontus@bajenfans.se. På hemsidan finns även en presentation av den nya styrelsen som ni hittar under fliken ”Om Bajen Fans” och ”Styrelsen”.

Sammanfattningsvis är vi ett gäng med höga ambitioner och stort engagemang. Vi är oerhört taggade på att starta igång verksamhetsåret 2019. Årets första bussresa blir den 24/2 till Helsingborg, där Bajen tar sig an Eskilsminne i Svenska Cupen. Vår nya ordförande, Jonas Karlsson Öhlin, kommer att vara bussvärd. Oavsett om du vill lära känna vår nya ordförande och hans ambitioner med Bajen Fans eller bara åka med på en skön bortaresa, så rekommenderar vi er att boka er resa idag! Gå in under fliken ”Resor” för mer information och bokning.

Den nya styrelsen kommer inom kort att ha ett uppstartsmöte för att sätta en gemensam bild kring mål och ambitioner med verksamhetsåret. Dessa kommer sedan att kommuniceras ut i våra kanaler.

Slutligen vill vi återigen tacka för det förtroende vi har fått. Nu kör vi!

Forza!

Tillbaka