Ryktas om marsch

Publicerad: 12 oktober 2021

Vi har väntat så länge på just den här dan – och det ryktas om att vi äntligen kommer att promenera över Skanstullsbron igen innan derbyt mot gnaget på söndag. Innan dess kommer det vankas förfest och souvenirförsäljning på Medborgarplatsen med omnejd. Söder kommer att koka – med smockade uteserveringar och ett sjungande Björns Trädgård. Bajen Fans kommer finnas på plats från cirka 10:00.

Enligt rykten på stan så samlas vi sedan utanför Gröna Jägaren vid kl. 12:45 för att sedan börja marschen mot arenan kl. 13:00.

I vanlig ordning så uppmanar vi de mer ”energiska” supportrarna att hålla sig långt fram i marschen, där det kommer ösas på, medan ni som vill ha en lite mer avkopplad, laid back-stämning håller er längre bak. Vi vill även avråda folk från att kasta bangers då dessa har en tendens att leda till olyckor.

Ha biljetter redo och kom i tid, för det kommer bli långa köer vid arenan!

PS. Till sist – vi går på våra gator, på Södermalm. Behandla dem och folket runtomkring med respekt. Röj med värdighet!

Disclaimer: Bajen Fans är ej arrangörer för detta evenemang, då det är en traditionsenlig samling och promenad som äger rum oavsett. Detta inlägg är endast avsett att samordna och sprida den information och rykten som går i supporterled.

Tillbaka