MEDLEMSMÅNDAG V 45 - Matthias Salomonsson

Publicerad: 4 november 2019

Medlemsmåndag handlar om att låta våra medlemmar höras och synas. Bästa ramsan, härligaste resan osv. Denna vecka har vi pratat med Matthias Salomonsson från Tyresö. Här kommer hans svar:

Favoritramsa?
Är generellt svag för växelramsor där fler på arenan blir involverade och trycket blir bättre. Grönvita Hammarby ohohohoh är riktigt jävla bra. Annars är det ”SM-guldet ska till Söder”! 


Bästa bortaresan?
Internationellt är det helt givet, Utrecht. Den långa bussresan, dubbla baksmällor, resultatet, övertagandet av Utrechts pub... Ja, den hade fan allt och lite till. Nationellt var den viktigaste utan tvekan Ängelholm i Superettan när vi klarade oss kvar efter Bojassens kasse i slutet. Blandningen av eufori och extrem lättnad gör den rätt minnesvärd.

Var hänger du innan match?
Vi är ett rätt stort gäng Tyresö som brukar ladda upp i orten tills dess att krogarna hinner öppna. Då brukar det bli Dickens under vår och hösten, på sommaren kör vi oftast Slakthuset.

Bästa bärsen?
100% KX. Kommentarer överflödiga.

Bästa vintersporten?
Den är lite klurig, är ju jävligt mycket fotboll som gäller personligen. Det står nog mellan bandy och handboll men får nog säga bandy. Zinken är ju jävligt schysst och tältet går inte av för hackor heller.

—————

Är du inte medlem så bli det nu: https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/blimedlem

Tillbaka