Medlemsmåndag v 40 - Nina Wenström

Publicerad: 30 september 2019

Hur firade du derbysegern senast?
Med allsång och öl på Dickens, följt av vältrande i highlights-paket och blixtkrönikor. 

Favoritramsa?
Av läktarramsorna kommer “Hjältarna från söder” alltid vara en favorit. Det verkar som att den svetsat sig fast i både herr och damtruppen den här säsongen också, vilket känns fett.  Jag hade dock velat blåsa lite liv i “skjut Klasse, skjut!”.

Rolig Bajen-relaterad anekdot?
Jag och min lillasyster brukade följa med min pappa till jobbet som barn. Han arbetade med Allsvenskan på den tiden och extra roligt var det när vi fick följa med till Söderstadion. Området mellan Hovet å Globen kan vara Stockholms blåsigaste hörn, och vi fick därmed låna hans kavajer mellan sändningarna. De var så stora på oss att de gick ned till fötterna, men där stod vi. Hackade tänder, lärde oss ramsor och lekte reportrar, om vartannat. Jag minns ändå att det alltid kändes varmt och häftigt där inne på arenan.

Bästa bortaresan?
Trelleborg förra säsongen. Måndag, 32 grader varmt, decimeterhögt gräs och vackra mål. Man kan säga att Häcken borta i år var raka motsatsen.

Var hänger du innan match?
Gärna Kvarnen eller någonstans kring Nytorget, alternativt Lundbergs på Rörstrandsgatan. 

Bästa bärsen? 
Den sista skvätten efter slutsignalen. Jag har jinxat den totalt, om jag dricker upp ölen innan domaren blåst blir det baklängesmål, skador eller utvisningar. Uppstickare: Törley.

Bästa vintersporten?
Januari och handboll hör ihop! Jag älskar dock Zinken, men har varit alldeles för dålig på att ta mig dit - i vinter händer det!

—————

Är du inte medlem så bli det nu: https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/blimedlem

Tillbaka