Medlemsmåndag v 38 - Måns Ericson

Publicerad: 16 september 2019

Medlemsmåndag handlar om att låta våra medlemmar höras och synas. Bästa ramsan, härligaste resan osv. Denna vecka har vi pratat med Måns Ericson, en av vinnarna i BF Cup 2019. Här kommer hans svar:

Favoritramsa?

Den är svår. Finns många bra ramsor inom Bajen. Jag själv älskar ”Hur ska vi ha’t”. Den taggar till och det blir alltid ett jävla tryck när den körs. Den beskriver också vad Hammarby IF är, vi är vackrast och vi är bäst. Sen älskar jag även ramsorna som har humor, som ”Europa league med Kennedys son”. Ramsor som körs på bussar och liknande är också härliga.

Bästa bortaresan?
Måste vara Göteborg borta 2018. Tågresan dit var magisk. Det var väldigt bra ös i Vagn 1 som jag var på. Sen att vi avgör matchen på övertid och sjunger sambaramsan flera minuter efter slutsignal. Hemresan var också dynamisk.

Var hänger du innan match?
Det är lite olika. Nu på sistone har jag hängt på ett ställe som heter The Border vid Skanstull, mycket bra ställe med god mat. Där brukar jag och andra polare hänga och snacka inför matchen. Men om en supportergrupp uppmanar en samlingsplats så drar jag dit.

Bästa bärsen?
All bärs är underbar så blir nog svårt att välja en, men KX, Carlsberg, Falcon och Norrlands guld är några av mina favoriter, Åbro kan dock dra åt helvete. Har inte smakat Åbro dock men eftersom gnaget har haft det som sponsor kan de dra åt helvete.


—————

Är du inte medlem så bli det nu: https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/blimedlem

 

Tillbaka