MEDLEMSMÅNDAG V 24 - MICAEL NAIRN

Publicerad: 8 juni 2020

Medlemsmåndag handlar om att låta våra medlemmar höras och synas. Bästa ramsan, härligaste resan osv. Denna vecka har vi pratat med Micael Nairn. Här kommer hans svar.

Bästa bortaresan?
Bästa och bästa… Den här resan blev inte riktigt som man tänkt sig, men det blev absolut intressant. Jag pratar om Partizan Belgrad borta 2002.

Så fort vi landat kom polisen och eskorterade oss till direkt till arenan, klockan var runt lunch och matchen började väl 20:45. Men vi vägrade att gå in på arenan så det vi gjorde var att smyga bort från arenan och gick till en pub i området. Där beställde vi in lite käk och en bärs samtidigt som min polare Jem beställde in en flaska bubbel till mig då vi firade att jag fyllde 40.

Men innan vi fått in maten kom snuten inspringandes och slängde ut oss då detta tydligen var en av Partizans samlingskrogar och föste upp oss till arenan, denna gång kunde vi inte smyga oss därifrån. Så där fick vi sitta till dess att matchen startade. Ingen restaurang, inga pubar, ingenting på arenan var öppet. Så det var lite speciellt.

Måttligt sugen på en bärs var man då. Väl under matchen var det lite hetsigt, skiftnycklar och diverse verktyg kom flygandes mot vår klack.

Idolsupporter?
Lite konstig fråga kan jag tycka, vet inte vad jag ska svara riktigt. Alla är vi bajare, alla är lika mycket värda. Ni som ständigt åker på alla bortamatcher imponeras jag mycket av.

Var hänger du innan match?
Dickens, nästan alltid nu för tiden. I mina yngre dagar var det Kvarnen, både ute och inne.

Bästa bärsen?
Bästa???? Jadu.. Man tar väl det man får? Den godaste vanliga ”stor stark” tycker jag är Falcon.

Bästa ramsan?
Fan vad svårt, just nu gillar jag den här ”I våra hjärtan vi känna att här hör vi hemma på Södermalm”.

Varför tycker du att man ska vara medlem i Bajen Fans?
I min värld är det självklart. Om man är supporter ska man vara medlem i en supporterförening, där har man chans att påverka och höras, det är viktigt. Alla som är supportrar borde vara medlemmar i Bajen Fans.

______

Är du inte medlem så bli det nu: https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/blimedlem

Tillbaka