Medlemskap 2021

Publicerad: 2 december 2020

Varför ska du förnya ditt medlemskap?
Vi kan nog alla enas om att 2020 inte blev som vi tänkt oss. Det blev inget efterlängtat äventyr i Europa, pirret och förväntningarna när bortabussarna rullar in på Gullmarsplan uteblev och medlemskvällar har lyst med sin frånvaro. Kanske tycker du inte att du har fått “valuta för pengarna” med ditt medlemskap detta år. Det förstår vi, men vi hoppas att du fortfarande vill vara med på tåget när vi rullar in i 2021.

Utöver firande av 40 bast (Japp, du läste rätt. Du, jag, vi, ni, morsan, farfar fyller jämnt!) så följer här ett par exempel på ytterligare anledningar för dig att förnya ditt medlemskap:

  • I Bajen Fans fortsätter vi att kämpa stenhårt, för er och vår skull, med arbetet att skydda oss supportrar och supporterkulturen mot den villkorstrappa polisen infört.
  • Ingen vet riktigt hur 2021 kommer att bli. Vi vet dock att Bajen Fans är redo att anordna resor, medlemskvällar och andra upptåg så fort vi kan och får!
  • Varje medlem är en röst och ju fler medlemmar - desto starkare röst får vi. Vi behöver dig!
  • Vi vill fortsätta att stötta hockeyn, damfotbollen, bandyn, handbollen, boxningen, ja alla Hammarby IF:s sektioner, på bästa sätt och för varje medlem kan vi stötta ännu mer.


Så här förnyar du ditt medlemskap

  1. Logga in på länken här (Släng gärna ett öga på dina uppgifter och kontrollera att dessa stämmer)
  2. Under fliken ”Ekonomi” och rubriken ”Skulder” hittar du pdf med betalningsavi eller funktionen med swishbetalning!

Inte medlem?

  1. Klicka på länken här
  2. Fyll i dina uppgifter och följ betalningsinstruktionerna
  3. Grattis till medlemskapet i Bajen Fans för 2021!

Du får kontakt med oss enklast genom någon av dessa kommunikationsvägar:

Vi jobbar ständigt på att få till fördelar med medlemskapet, entrérabatter eller avtal med stöttande företag. Vet du något? Har du förslag? Ta kontakt med oss!


Psst. Glöm inte att rötterna blir starka, när det blåser hårt.

Mot jubileumsåret 2021!

Tillbaka