Lär känna styrelsen: Reseansvarig Martin Nilsson

Publicerad: 27 juni 2022

Vi vill ge er medlemmar chansen att lära känna vår styrelse. Näst på tur är reseansvarig Martin Nilsson.

Vem är Martin och hur blev Martin Bajare?
En 32-åring (snart 33) uppväxt och boendes på Söder. Skulle säga att jag blev Bajare när jag började spela i Bajen när jag va 6 år.Vad betyder Bajen för dig?
Allt och lite till skulle jag säga, Bajen definierar mitt mående och typ allt i mitt liv kretsar kring Bajen på något sätt. Planerat mitt liv efter Bajen vilket kanske inte alltid är positivt för min omgivning.

Sysselsättning utanför Bajen?
Jobbar som Team leader över en Customer support.

Berätta om din tid hittills i BF och hur länge du suttit i styrelsen.
Jag har suttit i styrelsen sen 2019. Första året var kul och lärorikt med mycket nytt för en som aldrig suttit i en styrelse förut. Sen så blev det två speciella år med Covid där vi i BF ändå lyckades genomföra en del bra saker och nu känns det jävligt bra att allt är tillbaka till det normala och att man kan växla upp lite.

Vad innebär din roll som resansvarig?
Till den största delen så handlar det om att styra bussar till bortaresor för Hammarbys fotbollsherrar. Eller tåg som vi tex hade till bortapremiären i Sundsvall.

Sen så har vi under det senaste året även börjat köra bussar till en del av damernas matcher.

Vad har du för utmaningar i din roll?
Att göra så många nöjda med resorna som möjligt att som fortsätter åka med oss trots att det tex är bekvämare och snabbare att åka bil.

Hur va det att arrangera första tågresan på länge?
Det var otroligt mycket jobb bakom resan men det var roligt och sen när man fick höra hur nöjda alla var så kändes det riktigt bra!

Och blir det en till tågresa?
Det är absolut målet, ska passa med spelschema och att SJ/Trafikverket kan erbjuda spårplats. Hade en plan om Häcken borta men den helgen är det tydligen spårarbete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________

 

fakTAruta:

Favoritspelare genom åren?
Kennedy, Petter Andersson och Hella.

Favoritramsa?
När jag var liten höll min farsa på Hammarby

Bästa bortamatchen?
Oj finns alldeles för många bra. Men tar tågresan till Sundsvall i år då det i min roll i BF är den mest lyckade och roliga resan.

Bästa Bajenminne?
Det finns ju väldigt många att välja på här. Cupfinalen 2010 var något speciellt trots förlust, uppflytt från Superettan 2014, cupguldet 2021 trots att vi inte fick vara på plats. Alla resor med polarna.

Längst upp på din shit list?
gnaget

 

Tillbaka