Gratis medlemsträningar hos Hammarby Boxning!

Publicerad: 21 mars 2024

Tja! 

Bajen Fans stöttar många grönvita sektioner för att värna om Hammarbyismen. Hammarby Boxning vars vision är ”vi skapar mästare i och utanför ringen” är en av dem och Bajen Fans stöd är möjligt tack vare er medlemmar. Vi är glada över att kunna erbjuda er gratis medlemsträningar tillsammans med Hammarby Boxning. Varje onsdag med start den 27/3 kan du som medlem träna gratis på boxningens motionspass i Skarpnäck. Hammarby Boxning är en anrik sektion och vi hoppas att detta initiativ kan leda till att ännu fler kisar och bönor får upp ögonen för deras grymma arbete. 

Vill du lära dig boxningens grunder i högt tempo? Motionspassen är från 16 års ålder och fokuserar på allsidig fysträning med boxningsinslag. Ingen förkunskap krävs för att vara med och träna, så det är bara att hoppa på tricken och uppleva en av Hammarbys mest dynamiska sektioner. Kul om du är med och kör! 

Adress: Skarpnäcks Gårdsväg 8E (hus 10) 

Tiderna som gäller varje onsdag är:

Kl 18:00-19:00 Motionsbox för dam/tjej/icke-binära
Kl 18:00-19:30 Motionsbox

Ingen föranmälan behövs utan ni är varmt välkomna att dyka upp. Visa upp ditt Bajen Fans medlemskort innan passen drar igång, om du inte redan har lagt det i plånkan är det hög tid nu. Dra med dig morsan, farsan eller polarn till medlemspassen, om de inte har förnyat ännu eller inte är medlemmar är detta ytterligare anledning för dem att bli det. Vi hoppas kunna skapa vrak i och utanför ringen! 

Väl mött! 

/StyrelsenTillbaka