En hälsning från Christoffer.

Publicerad: 6 november 2019

Tack för mig!

När Bajen bytte hemmaarena föddes en idé. Att låta fler unga få se folkets lag från Stockholm stad. Utan att egentligen ha koll på hur man gör sattes ett arbete igång. Massor av idéer har kommit, en del har blivit verklighet.

Sedan starten har över 385 000 kr samlats in och 314 säsongskort delats ut. Vi har ordnat supporterträffar för ungdomarna, vidareförmedlat ett tusental biljetter och startat ett fotbollslag i Colombia. Jag har haft den stora förmånen och glädjen att leda arbetet sen den 5 juli 2013, men utan alla grönvita själar som stöttat projektet skulle inget blivit gjort. Det är vi som är Hammarby.

För egen del har jag gift mig, blivit präst och tvåbarnsförälder samt bytt Söderort mot Uppsala. Tiden att lägga på Grow Söderort är begränsad och jag måste tacka för mig. Jag tackar för mig, men hoppas att någon annan kan ta vid. Det finns så mycket mer att göra. Bajen är en del av att göra världen till en lite bättre plats. Det är en dynamisk gemenskap som jag är stolt över att tillhöra och som jag hoppas att fler ska bli en del av framöver.

Ett särskilt tack till de styrelseledamöter som stöttat mig och arbetet under tiden. Tack också till alla er som kommit med uppmuntrande hälsningar, pepp och uttryckt er glädje över arbetet. Det finns många bajare som har en särskild plats i mitt grönvita hjärta. Jag hoppas ni vet vilka ni är. Nu tackar prästen för sig, må Gud välsigna Bajen – vi ses på läktaren!

 

Styrelsen vill tacka Christoffer för sitt outröttliga arbete, och vi är rätt övertygade att vi kan framföra tidigare styrelsers stora tack också!

Styrelsen har med bakgrund av detta enorma arbete Christoffer har gjort för föreningen och Grow beslutat att utse honom till ständig medlem.

Vi välkomnar dig till en särskild skara!

Tillbaka