Det ryktas om en marsch...

Publicerad: 29 mars 2022

Efter vintern kommer våren – och det ryktas om att det kommer att bli en liten vårpromenad över Skanstullsbron. Innan dess är det dock dags för ett grönvitt intermezzo i form av en förfest i hjärtat på Södermalm, på Medborgarplatsen med omnejd. Söder kommer att koka – med smockade uteserveringar och ett sjungande Björns Trädgård.

Bajen Fans, och andra grupper, kommer vara representerade med riktigt feta souvenirer fotbollssäsongens igångsättande till ära. Kom förbi vårt bord, spana in de nya grejerna och surra lite med oss.

Enligt ryktena på Söder så är samlingen för marschen kl. 13:00. Alltså avgår marschen kl: 13:15.

I vanlig ordning så uppmanar vi de mer ”energiska” supportrarna att hålla sig långt fram i marschen, där det kommer ösas på, medan ni som vill ha en lite mer avkopplad, laid back-stämning håller er längre bak.

Ha biljetter redo och kom i tid, för det kommer bli långa köer vid arenan! Och glöm för fan inte halsduken!

PS. Till sist – vi går på våra gator, på Södermalm. Behandla dem och folket runtomkring med respekt, försök att undvika bangers. Röj med värdighet!

Disclaimer: Bajen Fans är ej arrangörer för detta evenemang, då det är en traditionsenlig samling och promenad som äger rum oavsett. Vi arbetar däremot på olika vis att samordna och sprida de rykten angående tider och plats som hörs i supporterkretsar.

Tillbaka