Foto: Peter Jonsson

Derbyinfo!

Publicerad: 29 maj 2019

På söndag kl. 15.00 är det dags för länsderby borta mot AIK på Friends Arena. Nedan har vi sammanställt allt ni behöver veta inför matchen:

Resa

Tillsammans med SL och Hammarby Fotboll arrangerar vi i vanlig ordning ett Infernotåg som avgår från Stockholm Södra. Avgången som gäller är 13:49. Vill ni istället ta bussen så har vi 8 st abonnerade bussar som avgår 13:45 från Gullmarsplans bussterminal.

Både pendeltåg och bussar går även tillbaka till Söder respektive Gullmarsplan efter matchen. På hemvägen kommer bussarna att avgå från andra sidan järnvägen från arenan, dvs samma plats som tidigare år.

Oavsett vilket resesätt ni väljer så reser ni på er vanliga SL-biljett.

Samling

I vanlig ordning vid bortaderbyn uppmanar vi till samling på Södermalm för att sedan gemensamt bege oss till Solna med något av resalternativen ovan.

Biljetter

För tillfället är biljetterna till Bajens sektioner slutsålda. Som vanligt så kan det släppas upp returer i systemet, så håll koll där (biljettlänk finns i kalendern här på hemsidan). Vi rekommenderar annars att hålla koll på Facebookgruppen Gröna Marknaden alternativt köpa på kringliggande sektioner där tillgängligheten fortfarande är god.

Har ni en biljett över? Då är vi tacksamma om ni vill skänka den till vårt initiativ Grow Söderort. Mejla då biljetten till christoffer@bajenfans.se, så ser vi till att en ungdom med begränsade ekonomiska förutsättningar får chansen att gå på matchen.

SUPPORTRAR FÅR SPORTEN ATT LEVA! NU KÖR VI!

// Styrelsen

Tillbaka