Foto: Colin Nairn

BF växlar upp, villkorstrappan ska ner

Publicerad: 26 januari 2021

Du som läser detta är antagligen redan frälst. Vi behöver förmodligen inte övertala dig om hur vedervärdig och oförståndig polismyndighetens villkorstrappa är. Du är förmodligen minst lika förbannad som oss och har säkert bra koll på exakt var Bajen Fans står i frågan. Men om du mot förmodan (likt polismyndigheten) missat det, låt oss vara väldigt tydliga: Varken villkorstrappan eller vår vilja att förgöra den har försvunnit.

Trappan har snarare utvecklats och muterats. Den dagen pandemin inte längre hindrar oss från att gå på fotboll kommer hotet om tomma läktare finnas där. De senaste dagarna så har polismyndigheten inte legat på latsidan och har deklarerat att de kommer att börja säsongen med ytterligare framflyttade positioner.

Bajen Fans har inte heller suttit på händerna. Vi har växlat upp och skapat en ny arbetsgrupp vars enda syfte är att förändra villkorstrappan. I mitten av december påbörjades rekrytering av folk som vill hjälpa till och nu har vi ett 40-tal personer involverade i arbetet. Personer med spetskompetens på media, PR, politik och juridik. Vill du vara med och bidra? Hör av dig!

Maila oss på:
kontakt@bajenfans.se

Tillbaka