D21film

Bajen Fans skänker 20 000 kr till Hammarby Boxning

Publicerad: 25 maj 2021

Som ni sett på sociala medier de senaste dagarna har Hammarby Boxning startat en insamling för att rädda deras verksamhet som har tagit flera hårda smällar pga pandemiåret. Restriktionerna har inneburit att ett begränsat antal människor kunnat träna, vilket lett till medlemstapp och stora uteblivna intäkter för föreningen.

De senaste dagarna har vi sett givmilda Bajare skänka pengar till boxningen för att hjälpa ekonomin att gå runt. Bland annat har Supportrarnas matchprogram skänkt hela 10 000 kronor direkt till verksamheten. Bajen Fans vill inte vara sämre och skänker därför 20 000 kr till våra boxningshjältar.

Hammarby Boxning är engagerade i flera sociala projekt och har sedan flera år etablerat sig som en viktig samlingsplats för många människor. Så sent som förra veckan tilldelades Hammarby Boxning Stockholms stads Nelson Mandela-pris för sitt arbete mot utanförskap, för demokrati och för allas lika värde. De arrangerar även den årliga boxningsgalan, Bajen Rough House, och har bland annat drivit kampanjen #NerMedVapnetUppMedGarden.

Som om allt detta inte vore nog, så är boxningen dessutom en av Bajens mer framgångsrika sektioner, med hela 15 SM-guld.

Bidra du med till att rädda Hammarby Boxning genom att swisha: 123 205 90 95.

Forza Bajen!

Tillbaka