Bajen Fans Cup - På is

Publicerad: 2 februari 2024

Bajen Fans Cup är tillbaka tidigare än väntat. Denna gång i en ny tappning - BF cup på is! I år förväntas det högklassig bandy på Zinkensdamms IP och ni är varmt välkomna att spela. Vi kommer spela med 5 utespelare på liten plan, utan målvakt med små mål. Matcherna kommer vara 2x10 minuter. 

Anmälan kommer numera ske via föreningshuset. Lagledaren anmäler sitt lag och betalar lagavgiften på 300 kr i samma veva. Viktigt är att notera lagnamn i meddelanderutan. Detta betyder även att det är först till kvarn som gäller, med ett begränsat antal platser. 

Cupen kommer gå av stapeln söndag den 25/2. Första matchen kommer att starta ca kl 11:00, med reservation för ändringar beroende på antal anmälda lag. När det gäller utrustning ska man i största möjliga mån bistå sig själv med det. Klubbor kommer finnas att låna av Hammarby Bandy.

Vid färre anmälningar än fyra lag kommer cupen inte vara genomförbar, och vi kommer då kontakta er för kontouppgifter varpå lagavgiften betalas tillbaka. Detta är däremot för oss inte ett alternativ, så anmäl ert lag så ses vi på Zinken!

För anmälan klicka här!

Tillbaka