Bajen Fans Colombia tilldelas Stockholmsalliansens hederspris 2021

Publicerad: 10 juni 2021

Sedan starten 2017 har Bajen Fans via Saturnusstiftelsen och inte minst Sebastian Bojassén drivit ett samhällsprojekt på andra sidan jorden i syfte att hjälpa flickor och pojkar i det lilla colombianska samhället La Marina genom att starta ett fotbollslag där. Fyra år senare kan vi nu se början på en helt annan framtidstro hos barnen och familjerna i La Marina, med proffskontrakt, universitetsutbildningar och drömyrken i kikarsiktet. En framtidstro som Bajen Fans Colombia haft del i att skapa. För detta tilldelas projektet nu Stockholmsalliansens hederspris, ett pris som ger 10 000 kr och ytterligare glöd att fortsätta kämpa för en bättre framtid för barnen i La Marina.

I Bajen Fans är vi oerhört stolta inför att projektet tilldelas detta pris. Vi är tacksamma och ödmjuka inför det engagemang våra medlemmar visat med bidrag av pengar och material för att kunna hålla projektet igång, men även alla ni som varit där och hälsat på. Det är vi som är Hammarby!

Slutligen vill vi passa på att hylla Sebastian, som med sitt outtröttliga hjärta visar att han är en minst lika stor hjälte utanför fotbollsplanen som han var i Hammarbys tröja.

Det finns bara en Sebastian Bojassén! Forza Bajen Fans Colombia!

Tillbaka