Angående resa till träningslägret 2-12 feb.

Publicerad: 20 januari 2022

Ni var många som anmälde intresse via vår intressekoll förra veckan. Vi ber om ursäkt för att återkopplingen fått dröja. Tanken var att sätta ihop en bra deal och kunna rekommendera ett schysst hotell till alla Bajare. Tyvärr har vår kontakt på resebolaget misslyckats med att hitta ett boende som passar. Dessutom tycks många personer redan ha bokat. Detta betyder alltså att vi inte har något specifikt boende att rekommendera. Med det sagt finns det flertal lägenheter via airbnb.se eller booking.com. Sök på Estepona så bör ni hitta ett boende med lagom avstånd. 

Angående flyg vill många åka olika datum så där har vi inte heller något specifikt flyg att tipsa om. Flygplatsen som gäller är Malaga Airport (AGP). Billiga flygresor hittar ni exempelvis på flygresor.se eller momondo.se

Träningsanläggningen som klubben kommer ha sina träningar på heter Arroyo Enmedio. Exakt var matcherna spelas är ännu inte bestämt men mer info om det kommer. 

Vi ber om ursäkt om vi krånglat till planeringen för någon men hoppas vi ses på plats. Förhoppningsvis kommer vi kunna hitta på massa skoj under resan. 

 

Infogrupp till folk på plats

Till er som är på plats finns här en facebookgrupp. Här kommer ni få all nödvändig info om träningar, matcher osv från Hammarbys SLO. Tipsa gärna om gruppen till andra Bajare som reser till Estepona.

https://www.facebook.com/groups/1158809484656460/

Tillbaka