Älska Bajen, hata Corona!

Publicerad: 10 april 2020

Nu sluter vi samman - för en grönvit framtid!

Sen coronautbrottet i Sverige har vi i Bajen Fans försökt anpassa oss till vår nya verklighet som framför allt präglats av en avsaknad av tillfällen att stötta vårat grönvita lag.

Vi har därför anordnat en återinsamling till förmån för fotbollen, köpt biljetter till handbollens uteblivna derby mot aik och upprättat en tillfällig webbshop vars samtliga intäkter tillfaller hockeyn. Utöver detta har vi även stått på Medborgarplatsen under en helg där vi samlat in sjukvårdsmaterial till Stockholms stad. Framöver så kommer det dyka upp fler projekt för att stötta våra föreningar, håll koll på våra sociala medier och hemsida.

I nuläget är vårat ekonomiska tillstånd mycket stabilt, men våra resurser är tyvärr inte oändliga. För att kunna fortsätta stötta våra sektioner i samma utsträckning kommer vi behöva erat stöd. Därför önskar vi att alla ni där ute som gärna ser att vi fortsätter finna vägar att stötta Hammarby under dessa svåra tider blir medlemmar i Bajen Fans.

Våra medlemmar gör oss starkare, och våra medlemmar gör våra möjligheter att bidra till en ljus grönvit framtid större. En framtid där vi äntligen kan få krama om våra systrar och bröder på läktarna igen. En framtid som förhoppningsvis inte ligger allt för långt fram i tiden. En framtid där Hammarby kommit ur detta starkare än någon annan.

Bli medlem i Bajen Fans på https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/blimedlem#Bli%20medlem

Älska Bajen, hata corona!

Tillbaka