459732_434310843260738_202669133091578_1467161_1304045177_o

Varför du ska bli medlem

Vad innebär egentligen ett medlemskap i Bajen Fans?

Du blir en del av Sveriges största och stoltaste supporterförening.

I dagens läge där många av våra sektioner kämpar så väl sportsligt som ekonomiskt är det av yttersta vikt att ha en stor och aktiv supporterförening. Vissa sponsorer är inte intresserade av att sponsra ett idrottslag som ligger dåligt till sportsligt då dessa generellt tappar publik och därigenom sjunker företagets exponering.

När vi har en stor supporterförening som trots dåliga sportsliga resultat är störst i Sverige och fortfarande expanderar visar vi att det är värt att investera pengar i våra sektioner.

Genom höga medlemsnummer fungerar vi som en oberoende stark röst mot förbund och minoritetsägare i våra sektioner. En organisations röst som har över 8 000 medlemmar väger tungt på både ett aktivt och föreningspolitiskt plan och kan påverka motparter att inte ta felaktiga beslut som inverkar negativt på våra sektioner.

Ett medlemskap innebär även ekonomiska fördelar. Dessa hittar du här. 

Ett medlemskap innebär även att du tillser att Bajen har support till våra spelare även på bortaplan. Under förra året hade vi Sveriges högsta bortasnitt i fotbollen trots att vi spelar i andradivisionen. Vi hade inte en enda inställd buss under hela året. Detta är ett imponerande facit och grunden till detta har lagts i och med Bajen Fans starka organisation och att bortaresorna subventioneras. I år har det planerats bussar till alla bortamatcher i fotbollen samt ett antal till utvalda arrangemang i andra sporter. Genom ditt medlemskap tillser du att detta kan fortsätta.

Tack på förhand!

Klicka här för att bli medlem »