Hedbergs nya tofflor2

Hedbergs nya tofflor

I början av året spelade Hammarby Bandys Patrik Hedberg VM i djupaste Ryssland, och gästade i samband med det VM-studion Studio Chabrovsk för en intervju. Bajen Fans uppmärksammade när vi tittade på Hedbergs medverkan i programmet att han på fötterna bar ett par tejpade tofflor.

Med anledning av detta startade Bajen Fans en swish-kampanj, “Hedbergs nya tofflor”, för att samla ihop pengar till ett par nya. Vi anser ju att Patrik får använda vilka tofflor han vill och har förstått att de gamla ska ha varit väldigt mjuka och sköna, men nu har han friheten att välja mellan fler par.
Igår under matchen hemma mot Tellus lämnade vi över ett par badtofflor i samma modell som Hedbergs trasiga från Bajen Fans, och även ett par flip flops designade och framtagna av Tjackskogens Vänner som valt att skänka till insamlingen.

Insamlingen inbringade totalt 842 kronor och överskottet går oavkortat till Hammarby Bandy.

Bajen Fans styrelse vill tacka alla för ert engagemang och era bidrag, och hoppas att Patrik kommer att trivas i sina nya badtofflor.