bfc colombia

Bajen Fans bygger studie- och idrottscenter i Colombia

Bajen Fans har sedan 2013 arbetat aktivt för att ta socialt ansvar. Vi har sedan maj 2017 utvecklat ett arbete i Colombia tillsammans med Saturnusstiftelsen som drivs av Bajenlegenden Sebastian Bojassen. Arbetet i bergsbyn La Marina, i närheten av staden Tulua samt Andalucia har gått över förväntan. 

I syfte att stärka det goda som redan sker där och möjliggöra att utföra ett större arbete väljer Bajen Fans nu att tillsammans med Saturnusstiftelsen ta nya steg tillsammans. Målsättningen är att bygga ett studie- och idrottscenter i anslutning till den fotbollsplan som används vid träningar. Utöver detta vill vi även möjliggöra en projektanställning av en tränare som får i uppgift att träna barn-, pojk- och flicklaget.

Kostnaden för båda dessa projekt är 120 000 kr. Insamlingen påbörjas i dag, onsdagen den 15 augusti, och avslutas i och med Bajen Fans Cup lördagen den 15 september. Vid Bajen Fans Cup kommer det dessutom ske en klädinsamling till ungdomarna som berörs av Bajen Fans sociala projekt i Colombia.

- Hur kan då du som privatperson bidra? Den som vill bidra gör det bäst genom att swisha valfri summa till 123 615 65 82, märk BFC. Du kan också ge en enskild gåva till Bankgironr 837-5313. OBS. Viktigt att du märker din inbetalning med BFC.

- Hur kan du som företagare bidra? De företagare som vill bidra gör detta genom att mejla christoffer@bajenfans.se för att få mer information. Vi önskar företag som kan bidra med ca 5000 – 10 000 kr.

Den som har frågor kring projektet är välkommen att kontakta Christoffer via mejl alternativt på Twitter via @c_abrahamsson

Forza Bajen Fans Colombia!

Slumpmässiga artiklar