grow

Nytt samarbete med Fryshuset

Bajen Fans har sedan 2013 haft en god relation till Fryshuset och samarbetat kring olika sociala projekt. Genom Bajen Fans har exempelvis hundratal unga fått möjlighet att gratis se Bajens herrlag spela. Vi vill ständigt utveckla våra samarbeten och planerar att göra så med Fryshuset, där fokus i sommar ligger på att stötta spontanfotbollen i Östberga.

Fryshuset anordnar spontanfotboll i Östbergaskolans gympasal på söndagar mellan kl 17-19 och 20-21, där Bajen Fans numera är  samarbetspartner. Vi vill därför uppmuntra bajare som är intresserade av att engagera sig ideellt att mejla till Bajen Fans-ledamoten Christoffer. Tillsammans med Fryshuset vill vi se till att det finns vuxna personer på plats, trygga förebilder för alla unga som dyker upp och vill spela fotboll. Utöver det engagemanget med bajare på plats så kommer Bajen Fans även bidra med nödvändigt material, bland annat fotbollar, koner och västar. Om du vill stötta swishar du till 123 615 65 82, märk inbetalningen med Fryshuset Östberga.

Frågor? Kontakta Christoffer.
Mejl: christoffer@bajenfans.se
Twitter: @c_abrahamsson