30179816_10214037242557752_277670130_n

Ett tack från Bajen Fans styrelse

Igår genomförde Bajen Fans sin första tågresa till bortamatch för första gången sedan 2012. Arbetet inför har pågått i flera månader och vi i styrelsen har hela tiden känt en jäkla massa pepp inför uppgiften, samtidigt som en del nervositet har varit ständigt närvarande då ingen av oss tidigare har genomfört liknande.

Vi är därför väldigt glada över att kunna säga att resan gick exakt så som vi ville.
Uppträdandet från er som var med på tåget visade exakt vad vi menar varje gång vi uppmanar till “röj med värdighet”.
Stämningen var hela tiden på topp och det var röj, det var sång, det var glatt – samtidigt som det var värdigt.
Vi vill därför rikta ett stort TACK till alla er som valde att resa med Bajen Fans på tåget till Göteborg igår. Gårdagen gav onekligen mersmak och det goda uppträdandet ger förutsättningar för fler tågresor i framtiden.

Det vore omöjligt för Bajen Fans att anordna resor utan er bajare som ideellt stället upp och agerar värdar. Att tågvärda istället för att bussvärda lät på förhand som en riktig utmaning, men ni alla tog er an uppgiften och utförde den med bravur. Tack för att ni ställer upp. Utan er – inga resor.

Vidare vill vi i Bajen Fans styrelse tacka samtlig personal från SJ som gav bra service och bemötande genom hela resan, och ett extra tack till Tony som varit behjälplig från planeringsstadiet till utförandet.

Ordningsvakterna från Larmassistans; vi är glada över att ni hörde av er när ni hörde om att vi tog in offerter från olika företag och att det blev just er vi hade med oss på tåget. Tack!

Sist men inte minst vill vi tacka Jakob Uddeholt, Jonas Myrstedt och Håkan Leydner på Hammarby Fotboll för all vägledning, hjälp, alla tips och all stöttning i arbetet. Vi uppskattar det enormt och ni är viktiga!