bf35

Premiärmarsch!

Det ryktas om att en stort förfest inför Hammarbys Allsvenska premiär den 1 april kommer att äga rum på Medis. Det ryktas om att det kanske kommer att liras lite musik och att du kommer att ha möjlighet att köpa souvenirer från Bajen Fans och andra grupper.
Det ryktas faktiskt om att hela Söder kommer att glöda!

Marschen mot arenan kommer att gå av stapeln 13:30 från Gröne Jägaren, uppställning 13:15. Eftersom att vi gillar “högaktivitet” i marschen uppmanar vi denna till att ske längre fram i marschen medan ni som vill att det ska vara lite lugnare med fördel håller er längre bak i ledet.

Bajen Fans har inför hemmapremiären i vanlig ordning deltagit i samverkansmöten med bl a Hammarby Fotboll, trafikkontoret, polisen och Söderandan. Vid dessa möten har bland annat marschväg diskuteras; polisen kommer att stänga av all trafik längst med Götgatan från Björns trädgård och över Skanstullsbron.
Vi vill dock uppnana alla att hålla sig i det södergående körfältet när vi kommer upp på bron. Detta är viktigt då det norrgående körfältet behöver hållas fritt för att blåljus ska kunna använda det körfältet som infart till Södermalm och Södersjukhuset.

I Björns trädgård kommer det att finnas pissoarer och bajamajor beställda av Bajen Fans, vi uppmanar er att använda dessa istället för husfasader eller buskage i parken, där det ligger en förskola.

Det har under åren skett ett par olyckor där bangers varit inblandade. Vi vill därför uppmana er att tänka efter och inte kasta bangers i folkmassor.

RÖJ MED VÄRDIGHET OCH FORZA BAJEN!

Slumpmässiga artiklar