Vecka 11 – Framåt Bajen!

Måndag:

U21-serien startar för fotbollsherrarna borta mot BP, 17.00 på Grimsta IP

Tisdag:
Årsmöte Hammarby Fotboll. Kom och gör din röst hörd! 19.00 (Entréerna öppnar kl. 18.00) i Eriksdalsskolans aula, Ringvägen 58-66.

Onsdag:
Handbollsherrarna bjuder in till säsongsavslutning, tillika Bajen Fans-matchen, när de möter OV Helsingborg kl. 19.00 hemma i Jerkahallen. Fri entré för de hundra första som visar upp medlemskort i Bajen Fans.

Torsdag:

Hockeydamerna inleder sitt kval mot SDHL. Matchen kommer att spelas på bortaplan mot Björklöven eller Skellefteå. Mer exakt tid och plats avgörs senare ikväll då den norra serien har sin sista match.

Fredag:

Fredagsmyset består av U19 borta mot Lidingö, 20.00

Lördag:

U17 spelar mot Haninge borta, 12.00
Returmatch för hockeydamerna i kvalet till SDHL. Bajen står som hemmalag, men matchen spelas i Husby Ishall kl. 13.00 pga att Zinkens Ishall inte är godkänd för kvalspel till högsta serien. Hoppas så många som möjligt tar sig ut och stöttar damerna ändå!

Söndag:

Fotbollsdamerna träningsmatchar mot de blårandiga från Östermalm. Håll utkik i officiella kanaler för mer information om tid och plats.

Fotbollsherrarna spelar träningsmatch mot Mariehamn kl. 15.00 på Södertälje Fotbollsarena

Basketherrarna spelar borta mot Huddinge Basket kl. 18.00.

Handbollsdamerna spelar hemma mot NKIK Handboll Norrköping kl. 17.45 i Eriksdalshallen.

Beroende på tidigare resultat så spelar eventuellt hockeydamerna en sista och avgörande match i kvalet till SDHL. Matchen spelas i så fall i Husby Ishall kl. 13.00.

Slumpmässiga artiklar