Viktig info om bokningen av tåget till Göteborg!

Premiären närmar sig med stormsteg, och redan nu på fredag, den andra mars, släpps biljetterna till vårt bortapremiärståg! Nedan följer viktig information kring bokning av tåget (och även resten av bortaresorna under året.)

Nytt för i år är att man loggar in för att boka resa med sin mailadress (den mailadress man har registrerad hos Bajen Fans).
Om du inte har tillgång till lösenordet och har en e-postadress registrerad kan du få ett nytt lösenord skickat via knappen “Inget lösenord?”.

Om vi inte har din e-post registrerad så mejla den tillsammans med medlemsnummer eller namn och personnummer till: kontakt@bajenfans.se. Då vi manuellt lägger in mailadresserna ber vi er som inte har någon registrerad att kontakta oss snarast! Risken finns annars att vi inte hinner korrigera mailadressen innan biljettsläpp.

Klicka på knappen nedan för att logga in:

Logga in»

Notera att bokning enbart kommer att vara öppen för medlemmar i Bajen Fans. Inte medlem? Klicka på knappen nedan:

Bli medlem »