dusan

Vecka 5!

Tisdag: 

Atlantic Cup i Portugal! Bajen möter  Jablonec med matchstart 15.00. Dambasket i Farstahallen 19.00 mot Blackeberg.  Samtidigt är det handboll i Jerka när Alingsås kommer på besök. Sedan avslutas dagen med damhockey borta mot Södertälje 20.00.

Onsdag:

Våra damer lirar bandy borta mot Helenelund, bollen slås igång 19.00.

Lördag:

Vi drar till Solna och klipper plastlaget Ricoh – 16.00 kastas bollen igång. Atlantic Cup igen, denna gång möter Bajen Shamrock Rovers. Avspark 20.00.

Söndag:

Full fart under veckans sista dag. 13.30 vankas det damhockey mot Kallhäll borta. Även damhandbollen lirar borta 14.00 mot Gökstens BK. Våra fotbollsdamer matchar borta mot Eskilstuna – 15.00 är det avspark. Sedan avslutar vi 17.30 med bandy hemma mot Falu för våra damer.

Sen öser du självklart på med att bli medlem i Bajen Fans, skönast i stan. Ditt medlemskap ger inte bara bättre pris på alla bortaresor,  sköna förmåner, utan möjliggör även ett rejält stöd till samtliga Hammarbys sektioner!