dambasket

Vecka 45!

Måndag:
Damhockey på bortais. Är du i Uppsala , så kan du kika på matchen Almtuna/Bajen som startar 19.00

Tisdag:

Vi börjar veckan med ett basketderby i Farstahallen för våra damer mot kolsäckarna från norrort. Matchstart 19.00 – sväng förbi!

Onsdag:

Hammarby bandy har inlett säsongen starkt och nu väntar Edsbyn borta, avslag 19.00. Även våra handbollsherrar har bortamatch på schemat, i deras fall mot Sävehof. Bollen kastas igång 19.00.

Fredag:

Bandy på Zinken! Vi tillbringar vår fredagskväll på bästa vis på Zinkensdamms IP och tar en ny seger på hemmaplan – matchstart 18.00. Samtidigt lirar hockeyn borta mot Visby/Roma. Lokala Bajare – stöd på plats!

Lördag:
Hammarby Dambandy spelar hemma mot GT76, avslag 16.00 på Zinken. Kom och stötta ett skönt gäng, sug i dig en kopp fika och en zinkenkaka.

Söndag:

En fullspäckad söndag med Bajen kickar igång med basket i Farstahallen 15.00 där Borås basket står för motståndet.

Våra fotbollsdamer är klara för en till säsong i högstaserien som skall spelas på Kanalplan 2018! På söndag avslutar man säsongen borta mot Rosengård, avspark 15.30. 30 minuter senare är det hockey i LW-hallen som gäller för våra herrar och för DIG mot Valbo.

Även dambasketen spelar under dagen, 17.30 hemma i Farstahallen mot KFUM Lidingö. 17.30 är det även bortamatch för Hammarby handbollens dito, denna gång mot Örebro.