livbojan

Bajen Fans startar fotbollslag i Colombia

I dag kan Bajen Fans med stolthet och glädje meddela ett samarbete mellan Bajen Fans och Insamlingsstiftelsen Saturnus fotbollsprojekt Livbojan. Livbojan är ett fotbollsprojekt som drivs av den forne Hammarbyspelaren, och legenden, Sebastian Bojassen. Sebastian bor sedan ett tag tillbaka i Colombia där han driver Insamlingsstiftelsen Saturnus. Visionen för projektet är att skapa en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. Saturnus vill skapa en fristad för utsatta barn och ungdomar i Andalucia (Colombia) med hjälp av bland annat fotboll.

Bajen Fans kommer att gå in som samarbetspartner i idrottsprojektet Livbojan och därmed bli en del av uppbyggnadsfasen för detta lovvärda fotbollsprojekt. Vi kommer gå in finansiellt för att betala de uppstartsavgifter som krävs för fotbollslaget Livbojan samt betala det spelarmaterial som behövs. För Bajen Fans del kommer samarbetet med Livbojan gå in under det övriga socialt ansvarstagande arbetet som görs genom Grow Söderort. I dag påbörjas en insamling med målsättningen att få in de 23 000 kr som behövs.

Vill du stötta?
Den som vill bidra gör det bäst genom att swisha till nummer 123 615 65 82, märk inbetalning med Colombia. Du kan även ge en enskild gåva till Bankgironr 837-5313, märk även då din inbetalning med Colombia.

Har du frågor?
Den som har frågor är varmt välkommen att kontakta Christoffer som är kampanjansvarig och ansvarig för Bajen Fans sociala arbete Grow Söderort. Du kan göra detta genom mejl (christoffer@bajenfans.se), Twitter (@c_abrahamsson) eller genom att prata med honom när du ser honom på en match eller vid en Bajenaktivitet.

Vi i Bajen Fans är otroligt stolta över att det inom en snar framtid kommer finnas ett fotbollslag i Andalucia som stöds av oss som supporterförening. Vi hoppas att många fler bajare vill vara med och stötta detta projekt samt att sprida information om det.

Avslutningsvis säger vi: Forza Bajen Fans Colombia!
/Bajen Fans styrelse