GBG H

Sista info – Göteborg borta!

Allsvenskan är i full gång och imorgon väntar årets första riktiga bortamatch – vi drar till staden där det alltid regnar och alla luktar makrill!

För er som ska till baksidan under morgondagen följer nyttig info nedan.

Samling: 9.30, Gullmarsplan. KOM I TID!

Ankomst Göteborg: ca 17.30
OBS: Då ingen samlingspub har visat intresse för att ta emot oss som samlingskrog i göteborg, så kommer bussarna stanna vid Järntorget vid ankomst. Det står er fritt att välja plats att ladda upp på inför avspark, och vi röjer i vanlig ordning med värdighet. Efter matchen kommer bussarna stå utanför bortasektionen för hemfärd till härliga Söder.

Avspark: 19.00. Läs Hammarby Fotbolls SUPPORTERINFO för info om och runt matchen.

Hemkomst: Ca 03.30

Regler: Bussvärdens ord är lag! Spyr du, tar sönder något eller sätter upp stickers på bussen betalar du det bussbolaget fakturerar oss för sanering. Minderåriga får inte nyttja alkohol på Bajen Fans resor.

KROSSA GÖTEBORG!