20150307 - AIK vs Hammarby1 - 2

Sista info inför derbyt

Under måndagen är det dags för länsderbyt mot det unkna gänget från solna. Nedan finns lite matnyttig info kring resa dit (och såklart även därifrån, gud förbjude att man blir kvar därute…) och uppladdning.

Södra station är avstängt för diverse arbeten, vi kommer därför åka med Arrivas SL-bussar från Gullmarsplan. Dessa kommer avgå i jämn takt mellan 13.00 och 13.30 och kostar ingenting att åka med. För allas smidighet kommer en buss att lastas i taget, och avgå så fort den är fylld.

Innan bussarnas avgång går det att dricka bärs på Gullmarsplan, krogarna slår upp portarna klockan 11.00.

Efter matchen rullar bussarna tillbaka till Gullmarsplan, varifrån alla rekomenderas att ta trikken in till Söder för ett glödhett handbollskval mellan Bajen och Amo. Första matchen är avklarad och slutade i klar vinst för våra grönvita krigare, nu dags för match nr 2 (bäst av 5 gäller). Avkast sker 19.00 i Eriksdalshallen. Första 100 som kan visa derbyplåt kliver in gratis.