Namnlöst-1

Grow Söderort 2017

Den 5 juli 2013 lanserades Säkra tillväxten i Söderort som senare bytte namn till Grow Söderort. Bajen Fans har sedan dess tack vare givmilda bajare kunnat dela ut 228 säsongskort, över 1000 lösbiljetter, samlat in närmare 230 000 kr, haft ett par supporterträffar och gjort mycket, mycket mer.

Det är med stor glädje och stolthet som vi ännu en säsong kan konstatera att Grow Söderort-kampanjen är igång, för fjärde säsongen i rad! Bajen Fans vill fortsätta arbeta med socialt ansvarstagande genom att låta fler människor bli en del av Bajengemenskapen och skapa förutsättningar för unga att växa som individer och supportrar.

Syfte och bakgrund
Syftet med Grow Söderort är att samla in pengar för att finansiera säsongskort till ungdomar som av olika anledningar inte har möjlighet att köpa det själva. Totalt har vi under fyra säsonger samlat in pengar till 228 säsongskort, varav en del har gått till den ideella föreningen LOS Fruängen, Mötesplats Vårberg, Brobyggarna och en del har gått till ungdomar som antingen nominerat sig själva eller nominerats av någon i sin närhet. Bajen Fans arbetar aktivt för att Grow Söderort ska vara ett långsiktigt projekt och söker efter fler föreningar som vill samarbeta med oss. Likt tidigare säsonger kommer alla bajare kunna nominera dem som ni anser förtjänar ett säsongskort. Det kan vara någon som är en god förebild, någon som har det tufft ekonomiskt eller en helt annan anledning.

Vill du stötta?
- Hur kan då du som privatperson bidra? Den som vill bidra gör det bäst genom att ge en enskild gåva till Bankgironr 837-5313 eller Swish 123 615 65 82. OBS. Viktigt att du märker din inbetalning med Grow Söderort.

- Hur kan du som företagare bidra? De företagare som vill bidra gör detta genom att mejla christoffer@bajenfans.se för att få mer information. Vi önskar åtta företag som kan bidra med 5000 kr var.


Vill du nominera? 

Om du vill nominera någon skickar du ett mejl till Christoffer (christoffer@bajenfans.se) där du skriver din motivering samt uppger följande uppgifter: Fullständigt namn på den du nominerar, postadress, telefonnummer och mailadress till den nominerade. Om din nominering av dig själv eller din vän inte innehåller alla dessa fyra punkter + motivering så kommer din nominering tyvärr inte ses som fullvärdig.


Hur utses de som får säsongskort?

Bajen Fans kommer i samarbete Hammarby Fotboll välja ut de ungdomar som tilldelas säsongskort bland de nomineringar som kommit in. Hur många säsongskort som kommer delas ut beror på hur mycket pengar som kampanjen drar in.

Supporterträff för de som tilldelas säsongskort

Förutom ett säsongskort till kortsideklacken kommer de utvalda ungdomarna att bli inbjudna till en särskild träff som anordnas av Bajen Fans i samarbete med Hammarby Fotboll. Förhoppningen är denna träff ska fungera som ett växthus för kommande supportrar, en mötesplats där de kan träffas och utvecklas som individer. För att du ska få ditt säsongskort krävs det att du närvarar vid supporterträffarna.

Viktiga datum
14 december påbörjas kampanjen Grow Söderort samt öppnas möjligheten för att nominera upp.
15 mars avslutas insamlingen och möjligheten att nominera.
20 mars presenteras de som blivit tilldelade säsongskort.
Datum för supporterträffen återkommer vi med.


Har du frågor?

Den som har frågor är varmt välkommen att kontakta Christoffer som är kampanjansvarig och ansvarig för Bajen Fans sociala arbete. Du kan göra detta genom mejl (christoffer@bajenfans.se), Twitter (@c_abrahamsson) eller genom att prata med honom när du ser honom på en match eller vid en Bajenaktivitet.