bbbbbb

Derby!

På måndag lirar vi vårat första derby mot Djurgården sedan 2009. Det är en match som många av oss har sett fram emot länge medan vi harvat i Superettan, och om ett par dagar är det äntligen dags!

Vi gjorde derbyt mot Gnaget i våras till en enda stor fest som ingen kunde anmärka på, där fokuset låg på att bära fram våra spelare till en seger med vår sång och Bajen Fans önskar att derbyt mot Djurgården går i samma mönster.

Just denna match kommer rörelsemöjligheterna kring arenan se annorlunda ut än i samband med vanliga hemmamatcher. Hammarbysupportrar uppmanas att komma till Nya Söderstadion från den norra sidan, detta för att det såväl på den östra som den västra sidan av arenan kommer att finnas avspärrningar. Tar man sig dit kommunalt så rekommenderas tunnelbanestationerna Gullmarsplan och Globen.

Som vanligt; röj med värdighet!