Premiärmarschen 2015!

Precis som inför många tidigare premiärer, så ryktas det om en stor spontan förfest på Medborgarplatsen med tidig start. Det kan hända att det även finns souvenirer från Bajen Fans och andra supportergrupper att köpa på plats på Medis den dagen.

Kl 12.30 går marschen med siktet inställt på Nya Söderstadion. Längst fram kommer som vanligt en banderoll att finnas, och vi har en vädjan till alla – vänligen respektera detta;
HÅLL ER BAKOM BANDEROLLEN!
Fotografer kommer att finnas på plats, så du behöver inte gå framför banderollen för att föreviga marschen, det kommer ändå att göras.

Eftersom att vi gillar ”högaktivitet” i marschen uppmanar vi denna till att ske långt fram i marschen medan ni som vill att det ska vara lite lugnare med fördel håller er längre bak i ledet.

Vi är många som ska in på matchen och för att göra det så smidigt som möjligt uppmanar vi till att folk har sina biljetter uthämtade i god tid alternativt använder AXS-appen och visar biljetten den vägen. På så vis slipper vi köbildningar vid biljettkassorna och alla kommer in, i tid.

OBS! Då vi är såväl barn, halvbarn, fyrfotingar, vuxna och pensionärer på plats både på förfesten och i marschen så ser vi gärna att ni lämnar alla bangers hemma. På Södermalm, hemmaplan, håller vi rent och skräpar inte ner med glaskross. Tomburkarna langar du enklast till bajenknattarna som samlar in det.
Var rädda om varandra och glöm inte halsduken!

RÖJ MED VÄRDIGHET