Melinda Oscarsson

Sista månaden för Grow Söderort

Inför fotbollssäsongen 2014 vill vi i Bajen Fans utöka vårt sociala ansvarstagandet, låta fler människor bli en del av Bajengemenskapen och skapa förutsättningar för unga att växa som individer. Det är därför med glädje och stolthet som jag har arbetat med Grow Söderort.

Insamlingen till Grow Söderort som sker i samarbete med Bajenland går in i sitt slutskede. Insamlingskampanjen kommer avslutas i och med månadsskiftet. Därmed är februari sista månaden att ge. Bajen Fans vill därför tacka alla som har gett och uppmuntra er alla att ge ännu mer. Hittills har drygt 25 000 kr kommit in och det vore önskvärt om vi åtminstone kunde dubbla denna summan innan månaden är slut.

En del av er har frågat vad som händer med säsongskorten. Tanken är att de som av något skäl förtjänar dem  kommer få dem. Det kan röra sig om en förebild eller någon som har det tufft ekonomiskt. De som fått ett säsongskort kommer också att bli inbjudna till särskilda träffar som anordnas av Bajen Fans i samarbete med Hammarby Fotboll och LOS Fruängen. Jag kommer ansvara för dessa träffar och förhoppningen är att träffarna ska fungera som ett växthus för kommande supportrar, en mötesplats där de kan träffas och utvecklas som individer.

Hur kan då du som privatperson bidra? Den som vill bidra gör det bäst genom att ge en enskild gåva till (Bankgironr 837-5313). OBS. Viktigt att du märker din inbetalning med Grow Söderort.

Hur kan du som företagare bidra? De företagare som vill bidra gör detta genom att mejla christoffer@bajenfans.se för att få mer information.

Har du frågor? Den som har frågor är varmt välkommen att kontakta mig, Christoffer, som är kampanjansvarig och ansvarig för Bajen Fans sociala arbete. Du kan göra detta genom mejl (christoffer@bajenfans.se), Twitter (@pastortorsten) eller genom att prata med mig på en match eller vid en Bajenaktivitet.

Grönvita hälsningar!
/Christoffer