ric

“Bajen Fans 2014!” – Ricardo Pousette

“Bajen Fans 2014!” har nu mött 30 st medlemmar. Medlemmar med spännande åsikter, olika åsikter och med den gemensamma nämnaren att de alla representerar och har valt att vara med i Sveriges vackraste supporterförening. Vi har läst om anledningar till att vara medlem, men framförallt om de förväntningar som finns på Bajen Fans. Vi låter denna gäst avsluta serien: Ricardo Pousette!

- Tja kompis. Vem är du?
“Comandante” Ricardo, en av grundarna av Söder Bröder, som brinner för att ha en grönvit karneval på vår läktare.

- Vilken/vilka sektioner i Hammarby IF följer du?
Jag är en fotbollsbajare. Jag har försökt att intressera mig för andra grenar, men det går bara inte att känna samma sak som för fotbollen. Men det är alltid kul att dyka upp på annat nån gång då fotbollen är i ide så man träffar andra sköna lirare.

- Varför ska man vara medlem i Bajen Fans, tycker du?
Från början så var det bara Bajen Fans som erbjöd allting. Nu är det mer en självklarhet och en statement. Jag har inte alltid haft samma åsikter som Bajen Fans haft, men i slutändan så gör medlemskap i BF en enorm styrka på många plan och därmed är det också oerhört viktigt.

Tack Ric, och tack alla ni som ställt upp på intervjuer. Det är NI som är BAJEN FANS.

Och, HÄR blir du också en del av Bajen Fans-