“Bajen Fans 2014″ – Gustav Gelin

Ikväll har “Bajen Fans 2014″ snackat med Gustav!

Tjena, kan du berätta något kort om dig? Gustav Gelin, 38 år gammal, precis flyttat till Hammarby Sjöstad, jobbar som journalist på DN Sthlm samt diverse frilansande för olika tidningar inom främst musik och nöje, men stundtals lite sport också.

- Vilken/vilka sektioner inom Hammarby IF följer du? Jag följer herrfotbollen på ett närmast sjukligt plan. Såg samtliga matcher på plats 2013, får ångest av att missa en bortamatch. Det är mitt liv, helt enkelt. Försöker även följa hockeyn och handbollen hyfsat mycket, samt bandyn sporadiskt. I år har jag köpt säsongskort till damfotbollen också, det är väldigt fint att hänga nere på Kanalplan.

Har även gjort sporadiska besök på t ex speedwayen, rugbyn och rodden de senaste åren och har tänkt gå att kolla innebandyn och bowlingen snart. Jag älskar att Hammarby IF är en så stor förening med sektioner i alla tänkbara idrotter – och givetvis att alla har hemmaplaner på Södermalm och i Söderort, vilket förankrar vår hemvist på ett naturligt sätt.

- Varför är du medlem i Bajen Fans? Därför att det är en enorm supporterkraft som fyller en viktig funktion som samlad röst för många tusentals bajare inom ett otroligt brokigt spektrum. Som medlem bidrar vi alla till att ordna bortaresor till samtliga matcher i herrfotbollen samt många resor i övriga sektioner, att ordna souvenirer, påverka makthavare och media i opinionsbildning kring supporterfrågor, att stötta alla olika sektioner genom att sprida information och marknadsföring för matcher såväl som på plats på läktarna överallt och inte minst genom hjälp med ekonomiska bidrag och insamlingar.

Jag är stolt över att vara medlem i det gigantiska kollektiv som Bajen Fans är, med så fantastiskt många aktiva och engagerade människor som på olika sätt bidrar till utvecklingen.

Vill du också bli en del av Bajen Fans? Klicka här och signa upp dig som medlem ikväll: https://forening.foreningshuset.se/bajen_fans/blimedlem/