Grow Söderort!

Inför fotbollssäsongen 2014 vill vi i Bajen Fans utöka vårt sociala ansvarstagandet, låta fler människor bli en del av Bajengemenskapen och skapa förutsättningar för unga att växa som individer. Det är därför med glädje och stolthet som vi nu kan presentera hur arbetet med Grow Söderort kommer att se ut framöver.

Förra året lyckades vi, under namnet Säkra tillväxten i Söderort, i samarbete med Bajenland och tillsammans med er samla in pengar till 102 säsongskort. Flera av dem som blev ägare av ett säsongskort har hört av sig och berättat hur betydelsefullt det har varit. Några av dem är LOS Fruängen (en ideell grupp som samarbetar med Fryshuset) där ungdomar med varierad bakgrund umgås och arbetar utifrån tanken om ”lika oavsett skillnader.” Du kan läsa mer om hur de arbetar här.

Inför den här säsongen är målsättningen att i samarbete med Bajenland och tillsammans med er samla in pengar till 150 säsongskort, vilket motsvarar ungefär 130 000 kr. Likt förra säsongen kommer alla bajare kunna nominera dem som ni anser förtjänar ett säsongskort. Det kan vara någon som är en god förebild, en som har det lite tufft ekonomiskt eller någon helt annan anledning. Mer information om detta kommer att ges när nomineringen öppnas upp.

De som får ett säsongskort kommer också att bli inbjudna till särskilda träffar som anordnas av Bajen Fans i samarbete med Hammarby Fotboll och LOS Fruängen. Förhoppningen är att dessa träffar ska fungera som ett växthus för kommande supportrar, en mötesplats där de kan träffas och utvecklas som individer.

Hur kan då du som privatperson bidra? Den som vill bidra gör det bäst genom att ge en enskild gåva till (Bankgironr 837-5313). OBS. Viktigt att du märker din inbetalning med Grow Söderort.

Hur kan du som företagare bidra? De företagare som vill bidra gör detta genom att mejla christoffer@bajenfans för att få mer information.

Har du frågor? Den som har frågor är varmt välkommen att kontakta Christoffer som är kampanjansvarig och ansvarig för Bajen Fans sociala arbete. Du kan göra detta genom mejl (christoffer@bajenfans.se), Twitter (@c_abrahamsson) eller genom att prata med honom när du ser honom på en match eller vid en Bajenaktivitet.

Det är vi som är Hammarby!

Slumpmässiga artiklar