Vecka 42 – 10 veckor kvar!

Med längden av ett sommarlov kvar på detta år, så sätts det full fart i alla kalendrar. Bevisligen.

Måndag
18.00. Slut upp, det är dags att samlas på Medis för att protestera och manifestera emot det beslut som Disciplinnämnden tog genom att spå i sump, slå tärning eller förutspå väder i en aborre. Oavsett metod som användes – Medis Måndag-kväll. 18.00

Onsdag
Medlemsfika i Stories. 17.30. Gofika, Bajensnack och allmänt surr.
19.00 i Sätra. Iskrig emot Arlanda/Gottröra Wings. Hockeypubliken är välkommen på plats.

19.00 Handboll hemma i Eriksdal. Lugi försöker sig på konsttycket att ta sig an obesegrade Hammarby. Vi önskar dom inte lycka till, utan är på plats och sjunger oss hesa.

Lördag

Konstig start på dagen. Hammarby Bowling spelar emot Bajen Fans Bowling.
Med ett sådant upplägg så är det lätt att komma och heja, skrika och sjunga – ingen förlorar, alla vinner. Upp och hoppa för vi lättar ankar 10.00 i Brännkyrkahallen. Tbana Midsommarkransen. 11.40 spelas nästa match emot Älvsjöhook. Samma plats.

Vi nämner kort; Hammarby Innebandy vs Djurgården. 12.30. Eriksdal.

Valet och kvalets Söndag infinner sig;
14.00. Kanalplan. Söderbönorna gör säsongens sista match. Motstånd eller iaf besökare på Södermalm blir Limhamn. Gurgelskånsan välkomnas inte – däremot så är det här ett utmärkt tillfälle att komma ner till Kanalplan, ta en fika, kolla matchen och sen dra med polarna över till Eriksdal. Det vankas handboll igen…återkommer på den!

14.30 Bajen Fans Bowling vs Märsta. Bowlorama i Årsta.
14.45 VSK vs Hammarby Bandy. Hammarby kör en egen buss inkl inträde, 250 pix. Mera info finns att läsa HÄR. Lokala Bajare skapar stämning på plats – hjälp till med sång och fest på läktaren!

16.00 så har gamla ärkerivalerna i Nyköping bjudit in Hammarby Hockey på 3*20 minuter puckparty. BF Nyköping i egenskap av lokala hjältar ordnar naturligtvis stöd på läktarna och härlig närvaro. Bamsingarna ger sig på konststycket att ordna en buss från Söder.

16.00 så kör vi samtidigt den där sköna handbollsmatchen i Eriksdal. Du som befinner dig dryga kilometern bort vid Kanalplan hinner lätt i tid för matchstart. Alingsås kommer till stan och försöker väl stjäla några tandskydd och även våga sig på att ta poäng. Vi sätter stopp för båda planerna.

Så… 18.45 så spelas det fotboll emot Degerfors. Inför tomma läktare? Inför kokande läktare? Just nu vet vi inte svaret.

Oavsett om vi får spela för tomma läktare hemma, så kör vi massivt följe till Ängelholm den 26e. 200 pix för medlemmar – 300 för icke. Vi har ett antal bussar som står redo, inklusive en LUGN buss. Bokningssidan är redo!

Så – ni når oss via kontakt@bajenfans.se

Slumpmässiga artiklar