Fika och markera revir!

Vi startar Hammarbyfika!


Stories är ett kafé på Götgatan placerat på gatuplanet i centrumet ”Skrapan”. Det har blivit ett kafé som väldigt många passerar varje dag och som har en stor spridning på klientelet. Många människor med kopplingar till Hammarby sitter ofta där och fikar och har så gjort i flera år. Det ligger trots allt på söder!
Intill kaféet ligger dessutom Hammarby Fotbolls sammarbetspartner Intersport vilket gör att det är ett naturligt stråk för många Hammarbyare. Det har hållits otaliga möten på Stories då Hammarby varit på agendan i alla möjliga och omöjliga sammanhang! Så man kan säga utan att överdriva att platsen är ett riktigt Hammarbymärke.
Som en naturlig hållplats som alla någon gång besöker oavsett vart de är på väg, vill vi för medlemmarna skapa en möjlighet att kunna fika, snacka, umgås, eller bara sitta och lyssna på idéer och ventilera uppslag. Här träffar likasinnade men också skaffa nya bekantskaper under ordnade former!

Detta kommer att äga rum på onsdagar med start kl 17.30. Vi har förhandlat fram ett pris på kaffe/thé för 10 kr mot uppvisande av medlemskort i Bajenfans. Det kommer att finnas minst en styrelsemedlem ur Bajen Fans på plats mellan 17.30 – 18.30 vid varje tillfälle.

“Vi ser det här som ett sätt att möjliggöra för våra medlemmar att umgås och vädra åsikter, samt att markera revir vilket vi ser som ett nödvändigt ont. Det har ju flyttat in en djurgårdare på söder som i ett förvirrat tillstånd försöker övertyga sig själv om att han hör hemma här. Vi ska dock inte vara för hårda, då det trauma som drabbat denne vilsegångna gäst inte är helt unikt för denna historiska tidpunkt! Utan är ett återkommande tema som följt dem genom historien och således även framgent kommer vara dennes organisations signum för alltid oavsett!”

Södermalm är Hammarby!

 

Alltså, onsdagar vid 17.30-tiden ses vi på Stories vid Skrapan!