brage_tr

Prissänkning biljettpriser Brage borta

Prissänkningen på bortaklacksektionen var Bajen Fans primära mål att få till stånd.

Efter påtryckningar från Hammarby Fotboll och det grönvita supporterledet sänker nu Brage bortaklackbiljetterna till 120:-  Vi uppmanar därför till inhandling av biljetter på denna sektion. Dock kvarstår frågan gällande önskemålet för barn- och ungdomspriser. Vi hoppas att det kommer att ske en prisändring här också, och rekommenderar att avvakta köp av dessa.

Del två rör säkerhet och service på arenan. Här är inte alla delar klargjorda och utredda än. På måndag inväntar Hammarby Fotboll slutgiltigt besked kring detta. Med hänsyn till vad som hände förra säsongen är kraven därefter. Bajen Fans stödjer Hammarby Fotboll i arbetet och synen kring detta viktiga arbete och hoppas, och tror, att de kommer överens med IK Brage.

OM rätt och rimliga förutsättningar gällande säkerhet och service inte kan utlovas kommer Bajen Fans att uppmana våra medlemmar till att vidta åtgärder på plats som tryggar deras/vår säkerhet.

Vi kommer inte stå och titta på när en läktare ligger i plankor.

Mer information kommer på måndag, både från Hammarby Fotboll och oss. Biljetter kan inhandlas HÄR.