Glädjande besked angående PSG-matchen

Glädjande besked angående PSG-matchen.

I samarbete med SGA kan Bajen Fans nu erbjuda reducerat pris till PSG-matchen för våra medlemmar.

När informationen kring PSG-matchen först publicerades uppfattade vi i Bajen Fans styrelse att evenemanget inte var prisanpassat för våra medlemmar. Vi gick då ut med denna http://www.bajenfans.se/blog/2013/03/28/angaende-psg-matchen/ kommuniké för att påtala för SGA hur viktigt det är för oss att inkludera vår unika supporterkultur, även i jippomatcher som denna.

Efter samtal med SGA, där de verkligen tog åt sig av kritiken och uppmuntrade vår dialog så har vi nu lyckats förhandla fram en hel läktarsektion med reducerat pris för medlemmar i Bajen Fans. Vår förhoppning är att detta kommer agera klacksektion denna match.

Sektionen är Norra Övre, antal platser är 2150 och priset är 180:- per biljett (exklusive serviceavgift). Varje medlem får lösa ut max två biljetter vid uppvisande av sitt BF-medlemskort. Detta erbjudande kan enbart lösas ut i biljettkassorna vid SkyView bredvid globen och gäller från torsdag 18 april kl 9:30 till söndag 28 april kl 16:00.

Vi vill tacka SGA för ett positivt och proffsigt bemötande i detta ärende men vi vill framförallt tacka alla er som är medlemmar i Bajen Fans. Utan backningen av alla er tusentals grönvita själar hade vi inte haft kapaciteten att genomföra liknande förhandlingar. Med den styrka som vårt stora medlemsantal ger oss kan vi nå långt, men vi har ambitioner att nå ännu längre så om du inte redan är medlem eller har vänner/familj som inte är medlemmar så vänta inte, utan gå med idag.

Med vänlig hälsning
Bajen Fans Styrelse

Foto: Anna Wester