FYLL ERIKSDALSHALLEN TILL MAX!

Som alla vet har mobiliseringen kring kampanjen TUSEN1000 varit total och spelarna är oerhört laddade att få spela matchen på onsdag mot Lugi och visa sin tacksamhet för allt stöd föreningen har fått! Men deras främsta fokus är förstås att se till att ta poäng och fixa platsen till kvalserien! Nu fyller vi Eriksdalshallen och bär fram laget till seger!

 

Efter den formidabla insatsen borta mot H43 i Lund, vinst med 23-38 (!), har Hammarby allting i egna händer inför den sista omgången nu på onsdag. Det som krävs för att slippa direktnedflyttning är en poäng hemma mot Lugi eller att Tumba förlorar sin match mot Ystad.

Se verkligen till att vara på plats i Eriksdalshallen! Tryck fram laget till livsviktiga poäng, visa lignämnden och handbolls-Sverige att utan Hammarby är Elitserien en betydligt mycket blekare serie!

Matchen börjar den ovanliga tiden 20.10 vilket ger gott om tid att ta sig till matchen efter att dagens sysslor är avslutade. Det är gratis inträde och kommer att vara fyra läktare då handbollen hyrt in en extraläktare på kortsidan till denna match för att kunna ta in så mycket folk som möjligt! 2400 pers ryms, 2400 pers ska vi bli!

Bjud in folk till eventet, sprid ordet om matchen!

FYLL ERIKSDALSHALLEN TILL MAX!