RÄDDA HAMMARBY HANDBOLL KVAR I ELITEN!

Bajen Fans och Hammarby Handboll har suttit i ett långt möte idag fredag och beslutat att det går att rädda Hammarby Handboll ifrån att mista sin elitlicens. Det krävs dock 1000 trogna Bajare som genast köper säsongskort för nästa säsong.

Säsongskortet kommer säljas för 1000 kronor/styck (ordinarie 1000-2000 kronor) och det kommer att gälla nästa säsong oavsett vad liganämnden beslutar. Handbollen riskerar inte konkurs utan kommer finnas kvar antingen i Elitserien eller Allsvenskan säsongen 2013.

Pengarna går alltså inte förlorade, de hamnar heller inte i ett svart hål eftersom Hammarby Handboll idag har kontroll på sin ekonomi och kommer redovisa plusresultat.

TUSEN
1000
heter kampanjen som skall rädda Hammarby på fyra dagar. Tisdag vid midnatt avslutas kampanjen. Då skall den ha genererat så mycket pengar som möjligt. Målsättningen är 1000 sålda säsongskort.

På www.hammarbyhandboll.se har kampanjen redan börjat. Där beställer du ditt säsongskort och du behöver inte betala förrän den 30/4. Alla namnen som köper kommer upp på hemsidan.

Vi vägrar att läsa fler looserrubriker om Hammarby och anser att detta påverkar även fotbollen och hockeyn och andra sektioner på sikt. Vi tar därför vårt ansvar och köper säsongskort!

Detta kan vara varumärket Hammarbys sista chans att visa att vi fans och förening faktiskt lyckas med kniven mot strupen! Fyra dagar kvar…klockan går!

Gå in på hemsidan och visa hjärta, passion och solidaritet! www.hammarbyhandboll.se