Mot semifinal – krossa VSK!

Det är dags för slutspel i bandyn. På söndag drar det riktiga allvaret igång för Hammarbys bandyherrar då våra bittra rivaler VSK kommer till Zinken för att spela den första matchen i kvartsfinalserien som avgörs i bäst av fem.  Efter en ojämn säsong med en rejält svajig avslutning innehållande flera uddamålsförluster slutade Bajen till sist på en sjunde plats i tabellen. I sista matchen visade laget styrka genom att stabilt besegra Vänersborg med 6-2 hemma på Zinken och det är med den vinsten i ryggen som vi nu går in i slutspelet.

Matchen på söndag börjar kl 13.15, Zinkentältet öppnar redan 11.00. Notera att säsongskorten inte gäller i slutspelet. Biljetterna i entrén kostar 200 kr för vuxna, 120 kr för pensionärer och ungdomar mellan 12-16 år. För medlemmar i Bajen Fans är inträdet endast 150 kr. Om du vill undvika köer, för det kommer det att bli, kan biljetter förköpas på www.biljett.nu.

Hammarby Bandy vann publikligan i Elitserien med ett snitt på drygt 3000 åskådare och i slutspelet ska vi givetvis höja den siffran. Vi siktar på att vara minst 5000 åskådare på söndag. VSK kommer med fans till Stockholm men vi ska visa dem att de inte har något att hämta på Zinken överhuvudtaget. Genom att sluta upp för de rätta grönvita färgerna stöttar vi fram laget till semifinalspel och därefter Studenternas!

Vi har en mycket prestigefylld kvartsfinalserie framför oss mot VSK och se till att den får bästa möjliga start genom att stötta laget på plats på söndag!

Mot semifinal! Krossa VSK!