Nytt träningsbesök på fredag!

Vi uppmanar nu till det andra organiserade träningsbesöket för säsongen, och det på träningen nu på fredag den 1 juli. Tiden är 10.30 och platsen är Årsta IP. Vi gör detta för att manifestera att vi vägrar hamna i hopplöshet och att spelarna ska känna att det från supporterhåll fortfarande är allsvenskan som är det absoluta resultatet av säsongen som gäller. Vi gör det för att vi fångat upp en enorm frustration som vi känner ett ansvar att kanalisera.

För väldigt många grundar sig frustrationen i att man anser att flera av spelarna inte göra sitt yttersta, och med yttersta menas exempelvis inställning på träningar, inställning till sin position som proffs i Hammarby, jävlar anamma på matcherna.

Anledningen till att vi inte väljer lördagsträningen är att tränarna vill ha träningen dagen innan match stängd.

Bajen Fans styrelse har beslutat att ta initiativ till att aktivera supporterskaran i organiserande och aktiverande av de känslor som finns, och framförallt är det viktigt i tider som dessa då det fullständigt kokar i leden. Det förra träningsbesöket gjordes med mindre än ett dygns framförhållning men lockade i alla fall ett hundratal. Den här gången räknar vi med fler trots att det är vardag. Många har semester och många kan komma loss nån timme.

Visa dig mer än på internet mellan matcherna, visa genom närvaro hur extremt alvlarligt det här. Vi ses på Årsta IP!