Nya Söderstadion – Hammarbys Hem! – Bajen Fans börjar jobba med nya arenan

Nu börjar Bajen Fans officiellt drivande av projektet Nya Söderstadion – Hammarbys hem. Syftet är att stärka supportrarnas röst när det gäller nya arenan och att främja en framtidstro på den. Detta görs genom av att lyfta fram och jobba för möjligheterna som den innebär, och genom att stärka dess riktiga namn – Nya Söderstadion – markera vilken klubb den tillhör!

Ni kommer på olika sätt märka vårt arbete för detta, i propaganda såväl som i form av en starkare position för supportrarnas röst som förhoppningsvis kommer märkas när vi tar plats och äger allt motstånd på Nya Söderstadion – Hammarbys hem!

Det här handlar inte om att vi lämnar gamla Söderstadion utan att gråta stora mängder tårar och glömma historien. Men det handlar om att anpassa efter verkligheten, och i motsats till hur Bajenkulturen ofta fungerar, fokusera på möjligheterna i det nya. Och vi är övertygade att det är på den nya arenan som vi återigen kommer bli det Bajen förut alltid tveklöst var: den helt överlägset största supporterkulturen, på alla sett.

“Nya Söderstadion – Hammarbys hem” på facebook